Klik her for menu »

Profil


Dansk Affedtnings Industri bliver til november 2011

Fabrikken blev til i november 2011 og startede ud som ren affedtningsvirksomhed. Vi affedter emner fremstillet i plast, jern, aluminium, messing, kobber & rustfrit stål. Fabrikken råder over hele 3 affedtningsanlæg og flere kar for dyppe-bejdsning.

Herudover tilbød fabrikken, i samarbejde med sin søstervirksomhed, syrebejdsning af emner fremstillet i rustfrit stål - et fagområde hvor vi har største erfaring i Nordeuropa.

Fra maj 2012 har vi tilbudt bejdsning af emner on-location. Dette er emner som er for store til vejtransport, eller hvor det økonomisk er urealistisk at demontere dele af emner og sende dem f.eks. ind til land fra en boreplatform og bejdse dem der - sådanne emner kan bejdses på stedet - on-location :)

On-location bejdser vi f.eks. på mejerier, mosterier, chipsfabrikker, slagterier, kraftværker, raffinaderier, skibe, platforme, vindmøller, kemiske fabrikker osv. Vi bejdser det med garanti bedst, billigst & med største fokus på miljø/sikkerhed :)

Dansk Affedtnings Industri har en vision om..

  1. At være ikke bare foretrukne, men osse førende, on-location bejdser i Skandinavien
  2. At levere højeste kvalitet til yderst konkurrencedygtige priser
  3. Via leverandører & netværk samlet at kunne tilbyde netop dét produkt/projekt udført som den enkelte kunde måtte ønske sig
  4. At kunne tilbyde kunden en aktør som har største markedsmæssige & faglige erfaring - som altid deles med kunden

Dansk Affedtnings Industri har herudover en omfattende intern/ekstern miljøpolitik som kan ses på produktsiden

 

 
Uforpligtende tilbud?

Indtast dit nummer, og vi ringer dig op for et uforpligtende tilbud!